- IBX

IBX

Heeft u dunne , beschadigde, scheurende, vouwbare, splijttende  en/of brekende nagels? Dan is deze behandeling een aanrader.

Het  IBX Nail systeem is een nieuw tweedelig systeem dat de beschadigde nagels herstelt en de natuurlijke nagel sterker maakt.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. 

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

IBX is geschikt voor vrouwen en mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben. Het systeem laat de nagels van binnen uit versterken.

 

IBX